top of page

do 20 okt

|

Online via Zoom

Inzicht in Toezicht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 okt 2022 15:00 – 17:00

Online via Zoom

Over het evenement

Wil jij je eens oriënteren op een mogelijke rol in de wereld van de Raad van Toezicht en de Raad van Commissarissen? Je krijgt tijdens deze masterclass in vogelvlucht inzicht in de basis principes van de wereld van toezicht. Van de rol van de toezichthouder, de informatieparadox, het juridische kader tot ethische dilemma’s. De masterclass wordt gegeven door Jeroen de Leeuw, ervaren bestuurder en adviseur.

Het vervolg na deze eerste masterclass Na deze basis masterclass gaat de wereld van toezicht verder voor je open. Je kan onderdeel worden van de Governance by Meaning community waarbij je een jaar lang een programma volgt met inhoudelijke online masterclasses en live bijeenkomsten gericht op het ontwikkelen van je skills als toezichthouder. Denk hierbij aan omgaan met conflict in de boardroom, toezicht op digitalisering en innovatie, de rol van werkgever goed invullen en omgaan met duurzaamheid als toezichthouder.

Over Governance by Meaning Governance by Meaning heeft de ambitie om Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen te verjongen, vernieuwen, verfrissen en te veranderen. We willen verjonging in de boardroom, toezichthouders die als team groeien, die werken aan eigen ontwikkeling en die vanuit hun kennis en ervaring een bron van inspiratie zijn voor de organisatie en het bestuur.

Wij zijn een netwerk dat huidig, aankomend en toekomstig toezicht talent verbindt. Samen bieden we voor en met deze doelgroepen allerlei initiatieven aan en helpen we nieuwe toezichthouders aan een toezichtrol. Ambitieuze toezichthouders van de toekomst kunnen deelnemen aan ons New Governance Member programma om hun kennis en competenties te ontwikkelen. We begeleiden de talenten naar een volgende stap als toezichthouder.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page