top of page

do 22 apr

|

Online via Zoom

Jij als toekomstig toezichthouder

Leer in vogelvlucht over alle basisprincpes van toezicht houden.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Jij als toekomstig toezichthouder
Jij als toekomstig toezichthouder

Tijd en locatie

22 apr 2021 10:00 – 12:00

Online via Zoom

Over het evenement

Wil jij je eens oriënteren op een mogelijke rol in de wereld van de Raad van Toezicht en de Raad van Commisarissen? Je krijgt tijdens deze ochtend in vogelvlucht inzicht in de basis principes van de wereld van inzicht. Van de rol van de toezichthouder, de informatieparadox, het juridische kader tot ethische dilemma’s. Er wordt een actieve rol van je verwacht, waarbij je in groepen real live cases gaat doen en daarbij in de huid kruipt van een toezichthouder.

De masterclass wordt gegeven door Jeroen de Leeuw, ervaren directeur, toezichthouder en bestuurder in de commerciële sector en binnen het onderwijs.

Het vervolg na deze eerste Masterclass: Na deze basis Masterclass gaat de wereld van toezicht verder voor je open. De community biedt aanvullend een serie kijkjes in de keuken van Toezicht aan in diverse sectoren. Voor specifieke thema’s worden sessies georganiseerd variërend van “Technologie en innovatie voor Toezichthouders” of “De rol van toezichthouder bij het ontwikkelen naar een duurzame organisatie”.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page