top of page

WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN VOOR RADEN

Wij bieden voor Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen verschillende mogelijkheden aan om te vernieuwen en te verjongen.

YSE_4G4T_RNL_4715.jpg

NEW GOVERNANCE MEMBER

Voeg een frisse blik toe aan jouw raad

Een New Governance Member is een (young) professional die de Raad van jouw organisatie een jaar lang voorziet van frisse inzichten en nieuwe ontwikkelingen en hierdoor zelf ervaring opdoet met toezicht houden. Hiervoor ontvangt een New Governance Member begeleiding vanuit Governance by Meaning. Dit alles met het het doel om verjonging in de boardroom te stimuleren.


Een New Governance Member komt uit één van de doelgroepen waar GbM zich op richt namelijk de toezichthouders van de toekomst: Young Professionals (0-10 jaar werkervaring) die nog geen formele maar wel een verfrissende toezicht rol in kunnen vervullen. Daarnaast zijn er senior professionals (> 10 jaar werkervaring) en de huidige toezichthouders en bestuurders.

SEARCH & MATCH

Gegarandeerd resultaat

Governance by Meaning biedt organisaties en hun Raden toegang tot nieuw Governance talent. Dit kunnen zowel aankomende toezichtouders, als ervaren toezichthouders zijn. Wij bieden twee vormen van matching aan:

  • Voor een kwaliteitsimpuls bieden wij de mogelijkheid om voor een periode van één jaar een lid in te zetten. Dit biedt jullie Raad de mogelijkheid om te verfrissen, zelf ook te leren en uiteraard de mogelijkheid om voor een periode specifieke kwaliteiten toe te voegen aan de Raad.


  • We bieden ook de mogelijkheid om een lid voor een volledige termijn te matchen. We gaan hiervoor graag met jou in gesprek om aan de hand van de behoeftes de juiste kandidaat te vinden.

YSE_4G4T_RNL_4224.jpg
YSE_4G4T_RNL_4780.jpg

GOVERNANCE DEVELOPMENT

Bereik jouw ambities en doelen

Wij begeleiden raden ook bij uiteenlopende thema's, zoals bijvoorbeeld:

  • Het begeleiden van zelfevaluaties.

  • Het ontwikkelen van je “Governance Strategy”. Waarbij vragen zoals: "Hoe ziet het toezicht van de toekomst er voor jouw organisatie uit?", "Hoe kun je hiervoor het juiste team samenstellen?" en "Hoe bereik je de juiste balans tussen kwaliteit en diversiteit?" beantwoord worden.

  • Het ontwikkelen van het “Governance Team”. Hoe werk je optimaal samen? En hoe bouw je een gezonde governance cultuur?

  • Kwaliteitsimpuls van de Raad op gebied van actuele thema’s. Van digital tot duurzaamheid. En van legal en finance tot HR.

Voor Raden van Toezicht: Diensten

IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN

Bedankt voor de inzending!

Voor Raden van Toezicht: Sales Lead
bottom of page