top of page

VOOR -AANSTORMEND- TOEZICHTHOUDEND TALENT

Ambieer jij een toezichthoudende rol of ga je binnenkort als toezichthouder aan de slag? Lees dan hier meer over de mogelijkheden via Governance by Meaning.

Of je nu een aanstormend of huidig toezichthoudent talent bent: wij helpen je graag bij jouw ontwikkeling.

Working Together

NEW GOVERNANCE MEMBER

Wij bieden de mogelijkheid om als "New Governance Member" een jaar lang mee te draaien in een bestaande Raad. In deze periode ben je betrokken bij vergaderingen, casuïstiek en zal je ervaring opdoen met het toezicht houden. Door jouw input inspireer je de bestaande raad. Daarnaast draai je mee in een programma dat je op inhoud en vaardigheden ontwikkelt om na afronding van jouw programma deel te nemen in een Raad. Je kan New Governance Member worden als je Young Professionals (0-10 jaar werkervaring) bent. Je hebt dan nog geen
formele rol in een Raad, maar je kan wel een verfrissende toezicht rol vervullen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om wel een formele rol te vervullen aan senior professionals (> 10 jaar werkervaring) en huidige toezichthouders en bestuurders.

Getting Coffee

COACHING EN/OF MENTORSHIP

Heb jij een toezichthoudende of besturende functie en wil je graag begeleiding op inhoudelijk en/of persoonlijk vlak krijgen? Wij bieden de mogelijkheid om gecoacht te worden door een ervaren coach en/of een ervaren mentor te krijgen die jou een jaar lang zal begeleiden.

Image by Alexis Brown

MATCHING

Voor Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen in allerlei sectoren en organisaties door het hele land zoeken wij regelmatig nieuwe leden. Wil je toezichthouder worden en heb je meer dan tien jaar werkervaring in een bestuurlijke omgeving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, zodat we met jou kennis kunnen maken.

Voor Toezicht Talent: Vacatures

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Voor Toezicht Talent: Recensies

Een paar jaar geleden was ik een van de eerste deelnemers aan de kennismakingssessies over toezicht. Ik was pas afgestudeerd en had grote interesse in toezicht. Ik was blij verrast dat er een laagdrempelige manier was om kennis te maken met toezicht. Normaal duurt het jaren voordat een RvT of RvC een mogelijkheid is maar via Governance by Meaning (GbM) kwam die kennismaking eerder. Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan het GbM traject. Ik heb als enorm uitdagend en leerzaam ervaren. Het gesprek aangaan met doorgewinterde toezichthouders maar ook het ontmoeten van allerlei nieuwe mensen was een bijzondere ervaring. Ik raad het zeker aan om deel te nemen aan GbM omdat je gedwongen wordt uit je comfort zone te stappen, nieuwe en vooral verschillende mensen leert kennen en persoonlijke groei doormaakt. Als kers op de taart ben ik dit jaar toegetreden tot de Raad van Toezicht van kinderopvang stichting SKDH!

P. Mewasingh

New Governance Member

HEB JE INTERESSE?

Laat ons weten wie je bent en waar je interesse in hebt. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug voor een kennismaking.

Bedankt voor de inzending!

Voor Toezicht Talent: Sollicitatie
bottom of page